Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen door deelnemers voor je op een rij gezet. Mocht je na het bezoeken van deze pagina nog meer vragen hebben neem dan contact met ons op.

Nemen jullie Corona gerelateerde maatregelen?

Ja, wij zullen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM volgen en onze maatregelen daarop afstemmen. Op basis van de overheidsmaatregelen die vanaf juli 2020 gelden, nemen we de volgende volgende maatregelen om het samenkomen goed te laten verlopen: De bedrijvenmarkt wordt ruim opgezet en er zijn looplijnen aanwezig zodat de 1,5 meter kan worden aangehouden. In de workshopzalen is de opzet ook zodanig dat de 1,5 meter kan worden gegarandeerd. Ook zal het programma in time-slots worden verdeeld om de bezoekers te spreiden over de dag.

Wat is het Sustainability Career Event?

Het nationale Sustainability Career Event is de grootste carrièrebeurs op het gebied van duurzaamheid in Nederland! Met het Sustainability Career Event wordt business en duurzaamheid gecombineerd. Voor jou is het dé manier om je te oriënteren op een (duurzame) carrière!

Zo werkt het:

Op het Sustainability Career Event kun je op verschillende manieren met bedrijven in contact komen:

  • De dag begint met een Opening met interessante sprekers: “Is er een carrière voor jou waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt
  •  In de middag vindt de Bedrijvenmarkt plaats: ga in gesprek met jouw potentiële werkgever!
  • Verder praten? Bezoek Workshops van de bedrijven tijdens het middagprogramma!
  • De dag sluiten we af met een gezellige borrel!

Meer informatie over het programma vind je hier

Waar vind het SCE plaats?

Het Sustainbility Career Event vindt plaats bij de duurzame evenementenlocatie CIRCL in Amsterdam.

Met het openbaar vervoer
CIRCL is erg goed bereikbaar per trein. CIRCL ligt aan NS station Amsterdam Zuid. Vanaf het station is het slechts 3 minuten lopen.

Parkeren
CIRCL heeft zelf geen parkeerplaatsen. Je kunt gebruik maken van de QPark parkeergarage. Het adres hiervan is: Zuidas 1, 1082 MA Amsterdam. Van de parkeergarage naar CIRCL is het 3 minuten lopen.

Wanneer vindt de 2021 editie plaats?

De 2021 editie vindt plaats op vrijdag 19 februari.

Voor wie is het SCE?

Elke HBO of WO-student, recent afgestudeerde, starter of young professional die interesse heeft in duurzaamheid en business is welkom!  Ben je op zoek naar praktijkervaring, stage of misschien wel een baan? Dan is het Sustainability Career Event de perfecte mogelijkheid om jezelf bij een bedrijf te presenteren!

Heb ik voorkennis over duurzaamheid nodig? 

Specifieke voorkennis over duurzaamheid is niet nodig. Bedrijven zijn op zoek naar studenten en starters met een interesse in duurzaamheid en met eigen ideeën over actuele uitdagingen. Alle disciplines en achtergronden zijn dus welkom!