Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen door deelnemers voor je op een rij gezet. Mocht je na het bezoeken van deze pagina nog meer vragen hebben neem dan contact met ons op.

Wat is het Sustainability Career Event?

Het Sustainability Career Event is de grootste carrièrebeurs op het gebied van duurzaamheid in Nederland! Voor jou is het dé manier om je te oriënteren op een carrière waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt!

Zo werkt het:

Op het Sustainability Career Event kun je op verschillende manieren in contact komen met meer dan 30 bedrijven die actief zijn op het gebied van duurzaamheid:

  • Meld je aan voor de Bedrijvenmarkt en ga in gesprek met de bedrijven.
  • Meld je aan voor een workshop en leer een bedrijf beter kennen in een interactieve setting.
  • Meld je aan voor de Opening en laat je inspireren door Young Professionals.

Meer informatie over het programma vind je hier

Wat is de aanmeldprocedure?

WO & HBO studenten en recent afgestudeerden met interesse in duurzaamheid kunnen zich vanaf maandag 28 maart 2022 aanmelden. Je kunt je aanmelden voor de Bedrijvenmarkt, voor een Workshop en voor de Opening. Aanmelden voor de workshops en opening kan tot 8 mei 2022. Voor de bedrijvenmarkt kan je je tot het evenement blijven aanmelden of op het evenement zelf. Zonder aanmelding kan je niet de bedrijvenmarkt op.

Waar vind het SCE plaats?

De 2022 editie vindt plaats in CIRCL te Amsterdam, het duurzame paviljoen van ABN AMRO. CIRCL is Main Partner van het Sustainability Career Event. CIRCL is erg goed te bereiken met het Openbaar Vervoer, slechts 3 minuten lopen van het NS station Amsterdam Zuid. Het adres is Gustav Mahlerplein 1B.

Wanneer vindt de 2022 editie plaats?

De 2022 editie vindt plaats op donderdag 12 mei 2022.

Voor wie is het SCE?

Elke HBO of WO-student, recent afgestudeerde, starter of young professional die interesse heeft in duurzaamheid en business is welkom!  Ben je op zoek naar praktijkervaring, stage of een baan? Dan is het Sustainability Career Event de perfecte mogelijkheid om jezelf bij een bedrijf te presenteren!

Heb ik voorkennis over duurzaamheid nodig? 

Specifieke voorkennis over duurzaamheid is niet nodig. Bedrijven zijn op zoek naar studenten en starters met een interesse in duurzaamheid en met eigen ideeën over actuele uitdagingen. Alle disciplines en achtergronden zijn dus welkom!