Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen door deelnemers voor je op een rij gezet. Mocht je na het bezoeken van deze pagina nog meer vragen hebben neem dan contact met ons op.

Wat is het Sustainability Career Event?

Het nationale Sustainability Career Event is de grootste carrièrebeurs op het gebied van duurzaamheid in Nederland! Met het Sustainability Career Event wordt business en duurzaamheid gecombineerd. Voor jou is het dé manier om je te oriënteren op een (duurzame) carrière!

Zo werkt het:

Op het Sustainability Career Event kun je op verschillende manieren met bedrijven in contact komen:

  • Je kunt je aanmelden voor online 1-op-1 gesprekken met bedrijven die deelnemen aan de Bedrijvenmarkt.
  • Je kunt je aanmelden voor workshops met bedrijven.
  • In de ochtend van 19 februari publiceren we inspirerende video’s

Meer informatie over het programma vind je hier

Wat is de aanmeldprocedure?

  • Je kunt je tot uiterlijk tot 5 februari 2021 aanmelden via het aanmeldformulier.
  • Bij aanmelding kun je voor zowel de workshops als de 1-op-1 gesprekken maximaal 3 voorkeuren aangeven.
  • Er is een beperkt aan plekken beschikbaar om je per bedrijf aan te melden. Meld je dus snel aan.
  • Uit alle aanmeldingen selecteren de bedrijven zelf 20 deelnemers voor de workshops en 8 deelnemers voor de 1op1 gesprekken.
  • Je ontvangt op vrijdag 12 februari een mail van ons of je geselecteerd bent en voor welke workshop en 1 op 1 gesprek(ken).
  • Let op! Als je je voor zowel een workshop als 1 op1 gesprekken aanmeld, dan ontvang je op 12 februari twee separate mails: één mail met de informatie over de workshop en één mail met informatie over de 1 op 1 gesprekken. In de mail over de 1 op 1 gesprekken staat ook de precieze tijd van je 1 op 1 gesprek(ken).
  • We streven ernaar ieder bij zijn of haar eerste keuze te plaatsen, maar mocht dit niet lukken dan kan het zijn dat je bij je 2e of 3e keus wordt geplaatst.

Nemen jullie Corona gerelateerde maatregelen?

Ja, het Sustainability Career Event vindt dit jaar geheel online plaats. We streven ernaar in 2022 weer een fysiek evenement te organiseren, afhankelijk van de geldende maatregelen op dat moment.

Waar vind het SCE plaats?

Het Sustainability Career Event vindt dit jaar online plaats. De workshops en 1 op 1 gesprekken worden gehost door de bedrijven die de workshops en 1 op 1 gesprekken geven. Deelnemers die zich hebben aangemeld en geselecteerd zijn door het bedrijf, ontvangen enkele dagen voor 19 februari een link naar de afspraken via Zoom, Webex, Microsoft Teams of een andere applicatie.

Wanneer vindt de 2021 editie plaats?

De 2021 editie vond plaats op vrijdag 19 februari. Zodra de datum voor een nieuwe editie bekend is, vind je die op deze website.

Voor wie is het SCE?

Elke HBO of WO-student, recent afgestudeerde, starter of young professional die interesse heeft in duurzaamheid en business is welkom!  Ben je op zoek naar praktijkervaring, stage of misschien wel een baan? Dan is het Sustainability Career Event de perfecte mogelijkheid om jezelf bij een bedrijf te presenteren!