Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen door deelnemers voor je op een rij gezet. Mocht je na het bezoeken van deze pagina nog meer vragen hebben neem dan contact met ons op.

Wat is het Sustainability Career Event?

Het nationale Sustainability Career Event is de grootste carrièrebeurs op het gebied van duurzaamheid in Nederland! Met het Sustainability Career Event wordt business en duurzaamheid gecombineerd. Voor jou is het dé manier om je te oriënteren op een (duurzame) carrière!

Zo werkt het:

Op het Sustainability Career Event kun je op verschillende manieren met bedrijven in contact komen:

  • Je kunt je aanmelden voor de Bedrijvenmarkt, waar je in contact kunt komen met de deelnemende bedrijve.
  • Je kunt je aanmelden voor workshops met bedrijven.

Meer informatie over het programma vind je hier

Wat is de aanmeldprocedure?

Het volgende Sustainability Career Event vindt plaats op donderdag 12 mei 2022. Studenten en starters met interesse in duurzaamheid kunnen zich vanaf maandag 28 maart 2022 aanmelden.

Nemen jullie Corona gerelateerde maatregelen?

We streven ernaar in 2022 het SCE fyisek te organiseren. Natuurlijk houden we rekening met de op dat moment geldende maatregelen.

Waar vind het SCE plaats?

De 2022 editie van het Sustainability Career Event vindt plaats in CIRCL, het duurzame paviljoen van ABN Amro in Amsterdam. CIRCL is Main Partner van het Sustainability Career Event.

Wanneer vindt de 2022 editie plaats?

De 2022 editie vindt plaats op donderdag 12 mei 2022.

Voor wie is het SCE?

Elke HBO of WO-student, recent afgestudeerde, starter of young professional die interesse heeft in duurzaamheid en business is welkom!  Ben je op zoek naar praktijkervaring, stage of misschien wel een baan? Dan is het Sustainability Career Event de perfecte mogelijkheid om jezelf bij een bedrijf te presenteren!