Programma

Hieronder tref je het programma van het Sustainability Career Event 2020. Laat je inspireren door interessante sprekers, bezoek bedrijven die naar jou op zoek zijn en volg één van de vele workshops!

Begin 2021 staat hier het programma voor 19 februari 2021.

Opening 2020

Inschrijven niet meer mogelijk

Is er een carrière voor jou waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Tijdens de interactieve Opening vertellen de sprekers over wat duurzaamheid in hun carrière inhoudt en geven ze tips voor het vinden van een geschikte baan. Zorg dat je je op tijd inschrijft voor de Opening: er is maar beperkt plek!

De sprekers van 2020 zijn:

  • Jori Ebskamp: Lead MVO & Duurzaamheid bij bol.com 
  • Malou Peters-Sengers: Consultant bij Sustainalize
  • Ralph Peters: Programmasecretaris Circulaire Economie bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  

Workshops 2020

Inschrijven niet meer mogelijk

Schrijf je in voor één van de 11 workshops. In een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en kan je mee denken over een actueel vraagstuk. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Een workshop duurt ongeveer 1 uur. Een week voor het evenement worden de tijden van jouw workshop bekendgemaakt.

 

Bedrijvenmarkt 2020

Inschrijven niet meer mogelijk

Ga op de Bedrijvenmarkt in gesprek met jouw potentiële werkgever! Er zijn meer dan 25 organisaties aanwezig die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid. Met welke van deze organisaties ga jij in gesprek?

 

 

Locatie Circl. Amsterdam