Programma

Hieronder vindt je het programma van de 2018 editie vergelijkbaar met het programma van de 2019 editie dat je binnenkort hier vindt. Laat je inspireren door interessante sprekers, bezoek bedrijven die naar jou op zoek zijn en schrijf je in voor een van de vele workshops!

Talkshow

Tijd: 12.30 – 13.45 uur – de Talkshow is helaas al vol

Is er een carrière voor jou waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Tijdens de jaarlijkse interactieve Talkshow vertellen de keynote sprekers over wat duurzaamheid in hun carrière inhoudt en geven ze tips voor het vinden van een geschikte baan. Zorg dat je je op tijd inschrijft voor de Talkshow: er is maar beperkt plek!

De sprekers van 2018 zijn:

  • Marianne Davidson, vastgoedontwikkelaar bij VolkerWessels
  • Derek de Rie, oprichter van Senfal
  • Henny de Jong, beleidsmedewerker directie Duurzaamheid bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  

Workshops

Tijd: 14.00 – 15.15 of 15.30 – 16.45 – alle workshops zijn helaas vol

Schrijf je in voor één van de 14 workshops. In een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en kan je mee denken over een actueel vraagstuk. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Een workshop duurt ongeveer 1 uur. Een week voor het evenement worden de tijden van jouw workshop bekendgemaakt.

 

Career Fair

Tijd: 14.00 – 17.00 uur 

Er zijn meer dan 25 organisaties aanwezig die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid. Bekijk met welke organisaties jij op de Career Fair in gesprek kan.

 

Locatie: Koningsberger gebouw, Universiteit Utrecht