Programma

Hieronder vind je het programma van het Sustainability Career Event 2019. Meer informatie over de editie in 2020 volgt hier aan het eind van dit jaar.
Laat je inspireren door interessante sprekers, bezoek bedrijven die naar jou op zoek zijn en schrijf je in voor een van de vele workshops!

Opening

Tijd: 12.30 – 13.45 uur 

Is er een carrière voor jou waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Tijdens de jaarlijkse interactieve Opening vertellen de keynote sprekers over wat duurzaamheid in hun carrière inhoudt en geven ze tips voor het vinden van een geschikte baan. Zorg dat je je op tijd inschrijft voor de Opening: er is maar beperkt plek!

De sprekers van 2019 waren:

  • René van der Linden, Sustainable Business Developer bij FrieslandCampina
  • Climmy Roeffen, adviseur duurzame ontwikkelingen bij Kragten
  • Wouter Buijze, co-founder bij Bundles

  

Workshops

Tijd: 14.00 – 15.15 of 15.30 – 16.45 

Schrijf je in voor één van de 13 workshops. In een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en kan je mee denken over een actueel vraagstuk. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Een workshop duurt ongeveer 1 uur. Een week voor het evenement worden de tijden van jouw workshop bekendgemaakt.

 

Bedrijvenmarkt

Tijd: 14.00 – 17.00 uur 

Er zijn meer dan 25 organisaties aanwezig die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid. Bekijk met welke organisaties jij op de Bedrijvenmarkt in gesprek kan.

 

 

Locatie: Koningsbergergebouw, Universiteit Utrecht