Programma

Hieronder vind je het programma van het Sustainability Career Event 2020. Laat je inspireren door interessante sprekers, bezoek bedrijven die naar jou op zoek zijn en schrijf je in voor een van de vele workshops! In het najaar volgt hier het programma voor 2021.

Opening

Tijd: 12.30 – 13.45 uur 

Is er een carrière voor jou waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Tijdens de interactieve Opening vertellen de sprekers over wat duurzaamheid in hun carrière inhoudt en geven ze tips voor het vinden van een geschikte baan. Zorg dat je je op tijd inschrijft voor de Opening: er is maar beperkt plek!

De sprekers van 2020 zijn:

  • Jori Ebskamp: Lead MVO & Duurzaamheid bij bol.com 
  • Malou Peters-Sengers: Consultant bij Sustainalize
  • Ralph Peters: Programmasecretaris Circulaire Economie bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  

Workshops

Tijd: 14.00 – 15.15 of 15.30 – 16.45 

Schrijf je in voor één van de 11 workshops. In een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en kan je mee denken over een actueel vraagstuk. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Een workshop duurt ongeveer 1 uur. Een week voor het evenement worden de tijden van jouw workshop bekendgemaakt.

 

Bedrijvenmarkt

Tijd: 14.00 – 17.00 uur 

Ga op de Bedrijvenmarkt in gesprek met jouw potentiële werkgever! Er zijn meer dan 25 organisaties aanwezig die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid. Met welke van deze organisaties ga jij in gesprek?

 

 

Locatie: Koningsbergergebouw, Universiteit Utrecht