Over ons

Het Sustainability Career Event is in 2012 ontwikkeld door projectbureau SustainableMotion en wordt op 11 februari 2022 voor de 10e keer georganiseerd in samenwerking met Studenten voor Morgen. Lees hieronder meer over de achtergrond van dit event.

Wie organiseert het Sustainability Career Event?

Het Sustainability Career Event is een initiatief van SustainableMotion, een projectbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s die bedrijven frisse inzichten geven. Zo worden bedrijven toekomstbestendig in een snel veranderende wereld. Sinds 2015 in samenwerking met Studenten voor Morgen. In 2022 is CIRCL enabling partner van het Sustainability Career Event.

Meer weten over SustainableMotion en de andere projecten? Bekijk de website.

Onze projecten

Elk jaar organiseert SustainableMotion meerdere (terugkerende) nationale & internationale op maat gemaakte projecten voor bedrijven en overheden, zoals Brainstorms, Challenges en Expedities.

Hiernaast staan 2 projecten uitgelicht.

Bekijk al onze projecten in het projectenoverzicht op de website.

dddd    

d

Sustainable Business Challenge

Jaarlijkse business case competitie waarbij 60 talenten aan de slag gaan met duurzaamheids-vraagstukken van 5 top bedrijven.

n

New Business Challenge

Een uitwisselingsprogramma waar Ghanese en Nederlandse talenten nieuwe business mogelijkheden ontdekken voor bedrijven.


Waarom het Sustainability Career Event?

Het bedrijfsleven moet het verschil gaan maken in de duurzame transitie, maar loopt nog tegen vele uitdagingen aan. Wij geloven dat vooral de veranderkracht van een nieuwe generatie jonge talenten met interesse voor nieuwe business modellen, circulaire economie & duurzaamheid bedrijven verder kan brengen. Daarom startten we in 2012 het Sustainability Career Event, waar jaarlijks tegen de 1000 studenten en starters in contact komen met hun toekomstige werkgevers.

Eerdere edities

Al voor het 11e jaar organiseert SustainableMotion het enige landelijke carrière evenement specifiek gericht op duurzaamheid & business. In de afgelopen 10 edities zijn al meer dan 7.500 studenten en 180 bedrijven aan elkaar gekoppeld.

Studenten voor Morgen

Sinds 2015 is studentenorganisatie Studenten voor Morgen officieel medeorganisator van het Sustainability Career Event. Bezoek de Studenten voor Morgen website voor meer informatie.