Over ons

Het Sustainability Career Event is in 2012 ontwikkeld door projectbureau SustainableMotion en wordt op 9 feb 2024 voor de 13e keer georganiseerd in samenwerking met Studenten voor Morgen, Jaarbeurs, Duurzaam-ondernemen.nl, Young Impact en Circl Movement.

Wie organiseert het Sustainability Career Event?

Het Sustainability Career Event is een initiatief van SustainableMotion, een projectbureau dat gespecialiseerd is in het (door)ontwikkelen van een duurzame carrière. Met relevante kennis en ambities worden bedrijven toekomstbestendig in een snel veranderende wereld. Sinds 2015 ondersteunt Studenten voor Morgen bij de organisatie. Vanaf dit jaar is Jaarbeurs main partner van het Sustainability Career Event.

Meer weten over SustainableMotion en de andere projecten?

Medeorganisator

Sinds 2015 is studentenorganisatie Studenten voor Morgen officieel medeorganisator van het Sustainability Career Event. Bezoek de Studenten voor Morgen website voor meer informatie.

Main partner

Jaarbeurs is main partner en tevens locatie van het SCE. Jaarbeurs heeft de ambitie om de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa te zijn. Om die ambitie te bereiken worden continu aantoonbare stappen gemaakt. In alle industrieën waarin we actief zijn jagen wij  duurzaamheid aan en helpen we duurzaamheid versnellen. Zowel in het horeca-assortiment, als in de programmering, als voor de inkoop van duurzaam materiaal.

Meer op www.jaarbeurs.nl/duurzaamheid

Partner

Bij Young Impactmakers (YIM) is het onze missie om de nieuwe generatie impactmakers te inspireren en te activeren om een impactvolle carrière te starten. Dit doen we door het creëren van een community, het bieden van trainingen en het organiseren van evenementen door heel Nederland. Meer informatie? Ga naar onze website.

Circl Movement verbindt wetenschappers, experts, professionals, beleidsmakers en organisaties met elkaar om om kennis te delen, en samenwerkingen op te zetten om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Op dit event maken wij het mogelijk dat startups zichzelf ook kunnen presenteren aan jong talent.

Andere projecten

Elk jaar organiseert SustainableMotion meerdere (terugkerende) nationale & internationale op maat gemaakte projecten.

Hiernaast staan 2 projecten uitgelicht.

Bekijk al onze projecten in het projectenoverzicht op de website.

Transitiemaker Training

Een unieke training voor young professionals op het gebied van duurzame transitieskills, praktijkcasussen & transitietheorie.

 

 

n

Sustainable Switch

Duurzame carrièrebeurs voor professionals met werkervaring. Ontmoet organisaties op zoek naar jou!


Waarom het Sustainability Career Event?

Het bedrijfsleven moet het verschil gaan maken in de duurzame transitie, maar loopt nog tegen vele uitdagingen aan. Wij geloven dat vooral de veranderkracht van een nieuwe generatie jonge talenten met interesse voor nieuwe business modellen, circulaire economie & duurzaamheid bedrijven verder kan brengen. Daarom startten we in 2012 het Sustainability Career Event, waar jaarlijks tegen de 1000 studenten en starters in contact komen met hun toekomstige werkgevers.

Eerdere edities

Al voor het 13e jaar organiseert SustainableMotion het enige landelijke carrière evenement specifiek gericht op duurzaamheid & business. In de afgelopen 12 edities zijn al meer dan 10.000 talenten en 300 bedrijven aan elkaar gekoppeld.