Over ons

Het Sustainability Career Event is in 2012 ontwikkeld door projectbureau SustainableMotion en wordt op 12 mei 2022 voor de 11e keer georganiseerd in samenwerking met Studenten voor Morgen en Circl. Lees hieronder meer over de achtergrond van dit event.

Wie organiseert het Sustainability Career Event?

Het Sustainability Career Event is een initiatief van SustainableMotion, een projectbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van projecten die jonge duurzame talenten verbinden met het bedrijfsleven. Met frisse inzichten worden bedrijven toekomstbestendig in een snel veranderende wereld. Sinds 2015 ondersteunt Studenten voor Morgen bij de organisatie. Vanaf dit jaar is CIRCL main partner van het Sustainability Career Event.

Meer weten over SustainableMotion en de andere projecten?

Medeorganisator

Sinds 2015 is studentenorganisatie Studenten voor Morgen officieel medeorganisator van het Sustainability Career Event. Bezoek de Studenten voor Morgen website voor meer informatie.

Main partner

CIRCL is main partner van het SCE2022. Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar de benodigde krachten uit de samenleving, business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Circl is een initiatief van ABN Amro.

Andere projecten

Elk jaar organiseert SustainableMotion meerdere (terugkerende) nationale & internationale op maat gemaakte projecten.

Hiernaast staan 2 projecten uitgelicht.

Bekijk al onze projecten in het projectenoverzicht op de website.

Transitiemaker Training

Een unieke training voor young professionals op het gebied van duurzame transitieskills, praktijkcasussen & transitietheorie.

      

n

New Business Challenge

Een uitwisselingsprogramma waar Ghanese en Nederlandse talenten nieuwe business mogelijkheden ontdekken voor bedrijven.


Waarom het Sustainability Career Event?

Het bedrijfsleven moet het verschil gaan maken in de duurzame transitie, maar loopt nog tegen vele uitdagingen aan. Wij geloven dat vooral de veranderkracht van een nieuwe generatie jonge talenten met interesse voor nieuwe business modellen, circulaire economie & duurzaamheid bedrijven verder kan brengen. Daarom startten we in 2012 het Sustainability Career Event, waar jaarlijks tegen de 1000 studenten en starters in contact komen met hun toekomstige werkgevers.

Eerdere edities

Al voor het 11e jaar organiseert SustainableMotion het enige landelijke carrière evenement specifiek gericht op duurzaamheid & business. In de afgelopen 10 edities zijn al meer dan 8.000 talenten en 200 bedrijven aan elkaar gekoppeld.