Uw deelname

 

De afgelopen editie was binnen 2 maanden compleet uitverkocht, dus wees er als bedrijf snel bij. Geef hier uw interesse aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De grootste carrièrebeurs voor duurzaam talent

Hoge conversie

U kunt op verschillende manieren onder de aandacht komen bij ons unieke netwerk. Het basispakket omvat een reguliere plek incl. stroom en WIFI. U kunt dit zelf aanvullen met verschillende opties zoals een XL plek, workshops en verschillende promotiepakketten. Ook is er de mogelijkheid om impact sponsor te worden waarmee je naast prominente branding ook sprekers en specials kan vormgeven.

Employer branding

Elke standhouder wordt standaard met een logo meegenomen in de werving, maar als u tussen de vele logo’s wilt opvallen hebben wij verschillende promotiemogelijkheden die uw bedrijf op het event en binnen ons netwerk van +10.000 in de spotlight zetten! Voor , tijdens en na het event zijn er meerdere mogelijkheden om extra op te vallen.

Deelnemen editie 2024

Bent u enthousiast geworden om deel te nemen aan het Sustainability Career Event? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden!

  • Deelname 9 feb 2024

    U kunt hier vrijblijvend aangeven op welke manier u wilt deelnemen of meer informatie over wilt hebben. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw deelname.
    Uw keuze hier is slecht indicatief en geen bevestiging van deelname.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.