Uw deelname

 

De laatste editie van 2022 was een groot succes! Is uw bedrijf er de komende editie bij? Vul het contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op over de mogelijkheden!

Deze editie is uitverkocht!

De grootste carrièrebeurs voor duurzaam talent

Standplaats + Workshop

U kunt met uw bedrijf een standplaats reserveren op onze carrièrebeurs. U krijgt een plek van 3 x 2 meter inclusief elektriciteit en WIFI. Ook kunt u een workshop verzorgen en met 25+ talenten ruim een uur intensief aan de slag gaan om een selecte groep talenten beter te leren kennen!

Employer branding

U kunt naast de reguliere communicatie uw employer branding vergroten door gebruik te maken van de verschillende promotiemogelijkheden die uw bedrijf op het event en binnen ons unieke online netwerk in de spotlight zetten! Wij vertellen u hier graag meer over.

Deelnemen editie 2023

Bent u enthousiast geworden om deel te nemen aan het Sustainability Career Event? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden!

De 2023 editie is volledig uitverkocht! Het is nog wel mogelijk om op de wachtlijst te staan, voor het geval een bedrijf onverhoopt uitvalt. Ook is het mogelijk om al voor 2024 een plek te reserveren. U kunt dit in het onderstaande formulier aangeven.

  • Deelname 2023 & 2024

    Als u wilt deelnemen aan de 2023 of 2024 editie kunt u dat hier kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden.
    Uw keuze hier is slecht indicatief en geen bevestiging van deelname.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.