Programma

 

Bekijk hier welke programma onderdelen je kunt verwachten op het Sustainability Career Event. In het najaar tref je hier het volledige programma van de 2022 editie.

Opening

Tijdens de opening geven young professionals van verschillende achtergronden inzicht in de manier waarop zij hun duurzame loopbaan hebben vorm gegeven. Zij vertellen over hun eigen ervaringen en inspireren jou over de mogelijkheden. Een mooi begin van een inspirerende dag!

Bedrijvenmarkt

Tijdens de bedrijvenmarkt ga jij in gesprek met potentiële werkgevers. Bedrijven die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid doen mee. Elke editie staan er meer dan 25 bedrijven op de Bedrijvenmarkt. Onderstaand een greep van bedrijven die aanwezig waren op eerdere edities:

Workshops

Tijdens een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en denk je mee over een actueel vraagstuk dat het bedrijf bezighoudt. Zo leren het bedrijf en jij elkaar beter kennen. Een workshop duurt tussen 60 en 90 minuten. Elke editie geven meer dan 16 bedrijven een Workshop. Onderstaand een greep van bedrijven die op eerdere edities een Workshop gaven: