Programma

Hieronder tref je het online programma van het Sustainability Career Event 2021. Laat je inspireren door interessante sprekers, ga in gesprek met bedrijven die naar jou op zoek zijn en volg één van de vele workshops!

Inspiratie

Ook dit jaar inspireren we jou met sprekers die vertellen over wat duurzaamheid voor hun carrière inhoudt. In de ochtend van 19 februari worden de filmpjes op deze pagina gepubliceerd.

Bedrijvenmarkt 2021

In gesprek gaan met jouw potentiële werkgever doe je dit jaar tijdens online 1-op-1 gesprekken van 20 minuten. 15 organisaties die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid doen mee. In januari vind je hier een link naar de bedrijven.

 

Workshops 2021

Tijdens een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en kan je mee denken over een actueel vraagstuk dat het bedrijf bezighoudt. Zo leren het bedrijf en jij elkaar beter kennen. Een workshop duurt tussen 60 en 90 minuten. In januari vind je hier een link naar de workshopbeschrijvingen.