Programma

 

Laat je inspireren door interessante sprekers, ga in gesprek met bedrijven die naar jou op zoek zijn en volg één van de vele workshops!

Opening

Tijdens de opening geven young professionals van verschillende achtergronden inzicht in de manier waarop zij hun duurzame loopbaan hebben vorm gegeven. Zij vertellen over hun eigen ervaringen en inspireren jou over de mogelijkheden. Een mooi begin van een inspirerende dag!

De opening is van 12:30 – 13:30 uur. De sprekers zijn: Egidio Bundel (Programmamaker Circulaire Economie bij CIRCL), Marieke Jacobs (Oprichtster van Betekenisbaan.nl) en Nick Bijlsma (Adviseur warmtetransitie bij OverMorgen).

Bedrijvenmarkt 

De bedrijvenmarkt is van 13:45 – 17:00 uur

Tijdens de bedrijvenmarkt ga jij in gesprek met potentiële werkgevers. Bedrijven die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid doen mee. Deze editie staan 30 bedrijven op de Bedrijvenmarkt:

 

Workshops

De workshops kunnen starten op verschillende tijden. Van 14:00 – 15:00 uur en van 15:30 – 16:30 uur.

Tijdens een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en denk je mee over een actueel vraagstuk dat het bedrijf bezighoudt. Zo leren het bedrijf en jij elkaar beter kennen. Een workshop duurt tussen 60 en 75 minuten. Deze editie geven deze 10 bedrijven een workshop: