Programma

 

Laat je inspireren door interessante sprekers, ga in gesprek met bedrijven die naar jou op zoek zijn en volg één van de vele workshops!

Opening

Tijdens de opening geven young professionals van verschillende achtergronden inzicht in de manier waarop zij hun duurzame loopbaan hebben vorm gegeven. Zij vertellen over hun eigen ervaringen en inspireren jou over de mogelijkheden. Een mooi begin van een inspirerende dag!

De opening is van 12:30 – 13:30 uur. De sprekers worden begin 2023 bekend gemaakt.

 

Bedrijvenmarkt 

De bedrijvenmarkt is van 13:45 – 17:00 uur

Tijdens de bedrijvenmarkt ga jij in gesprek met potentiële werkgevers. Bedrijven die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid doen mee. Deze editie staan meer dan 40 bedrijven op de Bedrijvenmarkt. Deze worden aan het begin van 2023 bekend gemaakt.

 

Workshops

De workshops kunnen starten op verschillende tijden. Van 14:00 – 15:00 uur en van 15:30 – 16:30 uur.

Tijdens een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en denk je mee over een actueel vraagstuk dat het bedrijf bezighoudt. Zo leren het bedrijf en jij elkaar beter kennen. Een workshop duurt tussen 60 en 75 minuten. De workshops worden aan het begin van 2023 bekend gemaakt.