Waar vind het SCE plaats?

Het Sustainbility Career Event vindt plaats op de Universiteit Utrecht op Utrecth Sciencepark, voornamlig “de Uithof”, de exacte locatie waar het event plaatsvindt is Victor J. Koningsbergergebouw, het adres is Budapestlaan 4a-b, 3584 CD. Check je route hier.

Let op: In het van Unnik gebouw vindt ook een algemene carrièredag plaats. Zorg dus dat je op tijd uitstapt en goed op je maps en op de borden kijkt of je in het juiste gebouw bent!

Met het openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal station gaan bus 28 en sneltram 22 direct naar Utrecht Science Park. De busreis bedraagt ongeveer 15 minuten en de tram ruim 10 minuten. Afhankelijk van de vervoersmiddel die je neemt, kunt je uitstappen bij de onderstaande haltes. Vanaf beide haltes is het circa 10 minuten lopen naar het Koningsbergebouw.

Neem je bus 28, dan kun je uitstappen bij halte ’’Botanische tuinen’’. Neem je sneltram 22, dan kun je uitstappen bij halte “Padualaan”.

Parkeren
Campus de Uithof heeft een zeer beperkt aantal parkeerplekken bij de haar gebouwen beschikbaar. Om die reden is er een grote parkeergarage aan de rand van de campus waar u gebruik van kunt maken, P+R Utrecht Science Park. Het adres hiervan is: Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht. Van de parkeergarage naar het Koningsbergergebouw is het 15 minuten lopen.