Workshops

Bekijk alle pagina’s om te zien welke workshops de bedrijven geven op het Sustainability Career Event 2019.

Berenschot

Ronde 1 – 14:00 – 15:15

Waterstof in een veelbesproken energiedrager die perspectief biedt om een duurzame bijdrage te leveren aan de energievoorziening. Waterstof is er figuurlijk in meerdere kleuren: grijs, blauw, groen en zelfs geel. Tijdens een interactieve workshop dagen wij de deelnemers uit om in korte tijd een strategische aanpak te ontwikkelen over de rol van waterstof in de energietransitie met het oog op de vier verschillende typen. Tijdens de workshop leren de deelnemers een vraagstuk gestructureerd aanpakken en ontdekken de mogelijkheden en uitdagingen van waterstof.

Ronde 1 – 14:00 – 15:15

Als grootste post- en pakkettenbedrijf van de Benelux zijn we ons sterk bewust van de impact die we op de wereld om ons heen hebben en kúnnen hebben. We verbinden mensen met elkaar, via post, pakketten en informatie. Met ons fijnmazige netwerk van locaties, voertuigen en mensen komen we iedere dag in elke straat en hebben we invloed op wat daar gebeurt. Met de ambitie om dat vandaag weer beter te doen dan gisteren. Wij bouwen aan een gezonde toekomst met logistieke oplossingen die zo min mogelijk impact hebben op het klimaat. Belangrijke vraagstukken die binnen onze organisatie spelen, zijn bijvoorbeeld het reduceren van congestie in de binnenstad of het geheel uitstootvrij bezorgen. Wij willen graag met jou deze uitdagingen aanpakken en zijn erg benieuwd naar jouw creatieve ideeën die ons zullen gaan verbazen!

PostNL

Over Morgen

Ronde 1 – 14:00 – 15:15

Het Klimaatakkoord is een feit. In 2019 starten veel gemeenten met de eerste aardgasvrije wijken. 2019 is ook het jaar van de Regionale Energie Strategie. Benieuwd hoe gemeenten, bestuurders en bewoners met deze spannende opgaven omgaan? Ervaren waar de adviseurs van Over Morgen op dit moment middenin staan? Doe mee met onze workshop!

Ronde 1 – 14:00 – 15:15

Je kent ons wel, maar je kent ons niet. Wij zijn Anti Uitstoot en Pro Aardkloot. Wij beheren 7000 kilometer spoor en ruim 400 stations. Wij zijn Prorail. Wij werken elke dag hard aan het verduurzamen van de spoorinfrastructuur, zodat het spoor ook in de toekomst de meest duurzame vorm van vervoer blijft.

Denk mee over het station van de toekomst. Hoe ziet een duurzaam station er in 2050 uit? Tijdens onze workshop doen we een beroep op jouw creativiteit en innoverend vermogen. Simpel is het niet, want op het spoor is niets wat het lijkt en hangt alles met alles samen. Alle invalshoeken meenemen vraagt veel van je. Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

ProRail

Enexis

Ronde 1 – 14:00 – 15:15

Ontdek jouw Management Talent!
Heb jij altijd al willen weten wat voor leider jij bent? Of wat jouw natuurlijke communicatiestijl is en hoe je dat het best in kunt zetten? Kom dan proeven aan het traineeprogramma van de Enexis Groep, het beste traineeprogramma van de Benelux 2015. Een tweejarig traject waarin jouw (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat. Tijdens onze workshop zullen we stilstaan bij jouw talenten, je leiderschapsstijl en je communicatiestijl, zodat jij jouw carrière een vliegende start kunt geven!

Ronde 2 – 15:30 – 16:45

Als bank zijn we altijd de motorolie van de traditionele economie geweest. Waarom dan niet nu de oplaadpaal van de circulaire economie? Want winst maken kan op allerlei manieren. Dat is in geld uit te drukken, maar ook in meer duurzame termen als werkgelegenheid, sociale cohesie of behoud van natuur en milieu. Daarom willen wij als ABN AMRO onze klanten helpen in de transitie naar een circulair en/of duurzaam businessmodel. Wil je weten hoe we dit doen en waarom dit nog niet zo makkelijk is? Kom dan naar onze workshop.

ABN AMRO