Workshops

Bekijk alle drie de pagina’s om te zien welke workshops de bedrijven geven op het Sustainability Career Event 2018.

Rabobank

Deze workshop zit helaas al vol – Ronde 1

Language: Dutch only

We starten deze workshop met een korte introductie over Rabobank. Je werkt aan een uitdagende case, gebaseerd op onderwerpen die relateren aan Rabobank’s expertise en ervaringen. Met je team presenteer je de resultaten aan de andere teams. Time management, creativiteit en teamwork zijn belangrijke succesfactoren voor deze case.

Deze workshop zit helaas al vol – Ronde 1

Language: Dutch only

Alle woningen aardgasvrij in 2050? De aardgasvrije transitie in de bestaande bouw is een enorme uitdaging, vooral omdat het zich nog grotendeels op onbekend terrein begeeft en veel stakeholders erbij betrokken zijn.

In een stakeholderspel onderzoeken we daarom het proces dat we op dit moment in een van onze opdrachten voor een Nederlandse gemeente begeleiden.

Je krijgt de mogelijkheid om de eerste stappen die hierin gezet worden zelf te ervaren. De volgende vragen komen aan bod: In welke wijk begin je met de beweging naar aardgasvrij? Welke partijen betrek je, waarom en wanneer?

Squarewise

Over Morgen

Deze workshop zit helaas al vol – Ronde 1

Language: Dutch only!

De energieke stad van de toekomst

De Nederlandse energietransitie is groot, en hij is begonnen! De transitie brengt veranderingen van onze leefomgeving mee. Hoe ga jij de stad van de toekomst van energie voorzien? Met behulp van data en kaarten gaan we in deze workshop de transitie naar een duurzame stad vormgeven, waarbij we kijken naar thema’s als aardgasvrije verwarming, groene elektriciteit, duurzame mobiliteit en meer.

Deze workshop is helaas al vol – Ronde 1
Language: Dutch only

Je kent ons wel, maar je kent ons niet. We zijn Anti Roadpizza en Pro Wildviaduct. Wij beheren 7000 kilometer spoor en ruim 400 stations. Wij zijn ProRail. Wij werken elke dag hard aan het verduurzamen van de spoorinfrastructuur, zodat het spoor ook in de toekomst de meest duurzame vorm van vervoer blijft.

Denk mee over het station van de toekomst. Hoe ziet een duurzaam station er in 2050 uit? Tijdens onze workshop doen we een beroep op jouw creativiteit en innoverend vermogen. Simpel is het niet, want op het spoor is niets wat het lijkt en hangt alles met alles samen. Alle invalshoeken meenemen vraagt veel van je. Durf je de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in.

ProRail

Enexis

Deze workshop zit helaas al vol – Ronde 2
Language: Dutch only

Ontdek jouw Management Talent!
Heb jij altijd al willen weten wat voor leider jij bent? Of wat jouw natuurlijke communicatiestijl is en hoe je dat het best in kunt zetten? Kom dan proeven aan het traineeprogramma van de Enexis Groep, het beste traineeprogramma van de Benelux 2015. Een tweejarig traject waarin jouw (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat. Tijdens onze workshop zullen we stilstaan bij jouw talenten, je leiderschapsstijl en je communicatiestijl, zodat jij jouw carrière een vliegende start kunt geven!

Deze workshop zit helaas al vol
Language: Dutch only!
– Ronde 1

De Theo Pouw Groep is gespecialiseerd in het bewerken van minerale bouwstoffen. Asfalt, verontreinigde grond en spoorballast worden na thermische of extractieve reiniging, immobilisatie of na breken en zeven als hoogwaardige secundaire bouwstoffen toegepast. Puin en steenachtig bouw- en sloopafval worden door de breekinstallatie bewerkt tot gecertificeerde granulaten en toegepast in onder meer beton.

De Theo Pouw Groep werkt op basis van de circulaire economie om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren. Manager Soil Remediation Erik Vogelzang gaat in deze workshop aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden, graag het gesprek aan.

Theo Pouw Groep