Bedrijvenmarkt

In gesprek gaan met jouw potentiële werkgever doe je dit jaar tijdens online 1-op-1 gesprekken. Hieronder tref je de bedrijven die met jou in gesprek willen.

De 1 op 1 gesprekken duren 20 minuten en vinden plaats tussen 13:00 – 17:00 uur. Bij aanmelding kun je 3 voorkeuren aangeven. Het is mogelijk dat je voor meerdere gesprekken wordt uitgenodigd.

 

De wereld om ons heen verandert snel en de energietransitie is in volle gang. Windmolens, zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen: allemaal hebben ze invloed op ons elektriciteits- en gasnet. Het is aan ons om de energienetten klaar te maken voor deze nieuwe wereld. En heel Nederland praat met ons mee.

Wij ontwikkelen en beheren energienetten. Via onze kabels en leidingen ontvangen ruim 3 miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven elektriciteit, gas en warmte. Samen met ruim 7000 collega’s zorgen we ervoor dat het licht brandt, de huizen warm zijn en de bedrijven draaien.

 

 

Natuurlijk vind jij duurzaamheid heel belangrijk! Dan is water jouw product. Schoon en voldoende, zowel in de natuur als om te drinken. Dat is waar jij samen met 1800 collega’s aan mag werken in Amsterdam. Wij bieden uitdagende innovatieve projecten.

Laat je inspireren en kijk op waternet.nl/innovatie/

 

 

 

 

 

 

Pondera is een groeiend internationaal adviesbureau en ontwikkelaar op het gebied van duurzame energie, klimaat en milieu. Ons werk beslaat alle fases van de ontwikkeling van duurzame energieprojecten, van begin tot eind en van abstract, strategisch en technisch tot concreet en gedetailleerd. Denk daarbij aan projecten in Nederland en in Noord- en Zuidoost-Azië op gebied van onder andere grootschalige zonne-energie en windenergie op land en op zee. In Nederland is Pondera op dit gebied toonaangevend en ook internationaal willen wij hierin doorbreken. Pondera is een jonge en snel groeiende onderneming met circa zeventig medewerkers wereldwijd, waaronder een vijftigtal medewerkers in Nederland.

www.ponderaconsult.com

 

Adviesbureau DWA voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom bedenken onze adviseurs & engineers slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. Elke dag zijn we in de weer met strategische vragen. We koppelen hele woonwijken los van het gasnet, we ontwerpen energiezuinige en comfortabele kantoren waarin mensen productiever zijn en we verminderen CO2-uitstoot. Onze professionals verduurzamen Nederland. We praten niet, we dóén. Wij maken duurzaamheid werkend!

www.dwa.nl

 

De energietransitie moet én kan sneller met lef! Talent voor Transitie trekt Young Professionals aan die affiniteit hebben met duurzame energie, graag impact willen maken, op zoek zijn naar hulp in hun zoektocht naar een vaste baan en zich graag willen ontwikkelen tot de Energieprofessional van morgen. In ons tweejarig traineeship draait het om kennisdelen, coalitievorming, experimenteren en ontdekken. Daarnaast ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de energiesector. In een actieve learning community met onze transitieversnellers en hun opdrachtgevers, draag jij ook bij aan de energietransitie. Met elkaar kunnen wij zaken in beweging brengen en met elkaar kunnen wij versnellen. Daarom is kennisdelen, elkaar stimuleren, inspireren en aanjagen zo belangrijk.

www.talentvoortransitie.nl

 

 

Waterschap HHNK heeft voor 2025 als doelstelling om energie- en CO2 neutraal te zijn. Een ambitie die bijdraagt aan het tegengaan van klimaatverandering. We zien voor de komende jaren een andere uitdaging steeds groter worden: een toenemende grondstoffenbehoefte door onder meer een groeiende wereldbevolking en een aarde die uitgeput raakt. Hierdoor moeten we efficiënter met onze grondstoffen omgaan en bouwen aan circulariteit. HHNK levert met de terugwinning van grondstoffen uit afvalwater een bijdrage aan de circulaire economie en wil hier meer op gaan inzetten. Ook hebben de waterschappen in 2017 het Grondstoffenakkoord getekend.

 

BlueTerra Energy Experts is een specialistisch adviesbureau voor de industrie en grootzakelijke markt. Wij adviseren op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. BlueTerra staat voor slimme, innovatieve, betrouwbare en creatieve oplossingen die we bereiken vanuit integrale benadering. Onze dienstverlening bestrijkt de hele keten: van masterplan en conceptuele studie tot en met de uitvoeringsbegeleiding en monitoring.

www.blueterra.nl

 

Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op.

Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus.

Doe je mee?

www.stedin.com

 

 

 

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers van elektriciteit en warmte in Europa. Al meer dan 100 jaar leveren we elektriciteit aan industrieën en zorgen we voor warmte en licht bij mensen thuis.

Bij Vattenfall hebben we verschillende trainee- en talentenprogramma’s voor pas afgestudeerden. We hebben de scherpste en meest gemotiveerde mensen nodig om ons doel te bereiken: klimaatslimmer leven en de transitie maken naar fossielvrije energie binnen één generatie. De programma’s staan open voor iedereen met een academische opleiding en maximaal drie jaar werkervaring. Het geeft je een unieke kans om bij te dragen aan ons doel.

www.vattenfall.com

 

 

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

Positieve impact
De maatschappij verandert. Tijden veranderen. Dat roept om moderne oplossingen die snel, realiseerbaar, duurzaam en flexibel zijn. Een dagelijkse uitdaging voor Arcadis en mogelijk ook voor jou!

www.arcadis.nl

De aanmeldlijst voor dit bedrijf is vol

 

Ventolines heeft een duidelijke missie: we streven naar een wereld waarin duurzame energievoorzieningen waardevol zijn voor iedereen. Om dit te bereiken ontwikkelen, bouwen en beheren we duurzame energieprojecten met de grootste aandacht en precisie. En houden daarbij goed zicht op de belangen van betrokkenen.

Al jarenlang is Ventolines betrokken bij de ontwikkeling, de bouw en het beheer van een groot aantal duurzame energieprojecten, zowel op land als in het water. Denk bijvoorbeeld aan het grootste onshore windpark van Nederland: Windplan Groen. We hebben diepgaande kennis en een schat aan ervaring in iedere projectfase. Hierdoor garanderen we altijd een betrouwbaar eindresultaat van hoge kwaliteit. Voor onze opdrachtgever én overige betrokken partijen.

Ventolines.com/werken-bij

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving.

Met onze toegewijde professionals geven we vorm aan een vitale leefomgeving, door impactvolle oplossingen te bieden en sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. Het is onze ambitie om duurzaamheid tastbaar en haalbaar te maken. Dit doen we al meer dan 90 jaar; in onze projecten, door het continu verduurzamen van onze eigen bedrijfsvoering en door actief bij te dragen via sponsoring.

TAUW | Advies & Ingenieursbureau | Wij geven vorm aan de vitale leefomgeving. | Tauw.nl

 

 

 

Deerns is als on­af­han­ke­lijk in­ge­ni­eurs­bu­reau ge­spe­ci­a­li­seerd in tech­nisch ad­vies en en­gi­nee­ring. Gericht op in­stal­la­tie­tech­niek, bouw­fy­si­ca en ener­gie­voor­zie­ning. In de markten waarin we actief zijn, met name clean technology, datacenters, gezondheidszorg, luchthavens en vastgoed, weten we wat er speelt én wat er nodig is om tot een succesvolle oplossing te komen. We zijn in staat snel tot een passend advies en ontwerp te komen, kunnen bouwbegeleiding van installaties verzorgen en leveren nazorg.

Het is onze missie om samen te werken aan een positieve bijdrage aan de gebouwde omgeving, altijd rekening houdend met de wensen van gebruikers en de toekomstbestendigheid van gebouwen. Zo laten we gebouwen werken voor mensen.

www.deerns.nl

 

 

Hoe geven we strategie en beleid vorm rondom het stimuleren van duurzaam gedrag bij inwoners? Hoe werken we samen aan een gebiedsgerichte aanpak in de energietransitie? Wat moeten we doen om organisaties duurzamer te laten werken? Wij gaan deze uitdaging niet uit de weg, maar gaan ermee aan de slag!

Wij zijn OchtendMensen, onderdeel van TwynstraGudde. Wij zetten resultaten neer binnen de grote maatschappelijke thema’s van nu en van de toekomst. Als jonge professionals werken we in rollen als projectleider, project- of programmasecretaris en omgevingsmanager. Wij maken gebruik van de kennis en kunde van TwynstraGudde en van ons opleidingstraject in adviseren, projectmanagement en persoonlijk leiderschap. Zo ontwikkelen we onszelf én onze omgeving.

Voor meer informatie bekijk onze website ochtendmensen.nl.

 

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en al het treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnet werken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheden. Dit doen we samen, voor heel Nederland.

www.prorail.nl