Uw deelname

Hét jaarlijkse carrière evenement waar u jong talent, specifiek gericht op duurzaamheid en business, kunt ontmoeten. Is uw bedrijf er volgend jaar ook bij? Vul het contactformulier in en dan houden wij u op de hoogte!

De grootste carrièrebeurs voor duurzaam talent

Standplaats +Workshop

U kunt met uw bedrijf een standplaats reserveren op onze carrièrebeurs. U krijgt een plek van 3 x 2 meter inclusief elektriciteit en WIFI. Ook kunt u een workshop verzorgen en met 20+ talenten ruim een uur intensief aan de slag gaan. Bovendien wordt uw bedrijfsnaam en logo genoemd op alle communicatie naar meer dan 8000 studenten!

Employer branding

U kunt naast de reguliere communicatie een keuze maken uit aanvullende pakketten om uw employer branding te vergroten. Kiest u voor het Wervingspakket dan zult u tijdens de wervingsperiode online extra onder de aandacht worden gebracht. Het evenementpakket biedt een verhoogde zichtbaarheid tijdens de dag van het event.

Contact

Bent u enthousiast geworden om in 2019 deel te nemen aan het Sustainability Career Event? Dan kunt u via dit formulier contact opnemen en houden wij u op de hoogte! Mocht u vragen hebben over deelname kunt u deze hier ook achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.